Navigatie

Prijzen 
De prijzen van de producten in de webshop zijn allemaal vermeld in Euro's, inclusief BTW maar exclusief verzendkosten. Wij hanteren standaard verzendtarieven. De webshop zal berekenen of uw bestelling per brief- of pakketpost verzonden moet worden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan per abuis verkeerd vermelde verkoopprijzen.

Verzendkosten
Al onze bestellingen worden zorgvuldig verpakt. De verzending wordt verzorgd door Post-NL. Wij streven ernaar uw bestelling na ontvangst van uw betaling binnen 3 werkdagen te verzenden.
Wij handteren standaard tarieven (met uitzondering van fotokaarten):
Briefpost tot 2 kg          €  3,95
Pakketpost tot 10 kg     €  6,95
Pakketpost tot 30 kg    € 13,25

Fotokaarten < 10 stuks bedragen de verzendkosten € 2,95. 

Verzenden naar Belgie en Duitsland is ook mogelijk via DPD. 

Geen verzendkosten
Vanaf 10 fotokaarten betaald u hiervoor geen verzendkosten. Mocht u nog andere artikelen bij uw bestelling bijvoegen, zal de webshop berekenen of dit kosteloos meegezonden kan worden of er nog een standaard tarief bijgevoegd moet worden. 

Bij bestellingen vanaf € 100,00 berekenen wij geen verzendkosten. 
Kerstkaarten vallen niet onder gratis verzenden!

Opsparen
Ook opsparen van uw bestelling is mogelijk, u besteld uw product en betaald deze. Vervolgens kiest u voor de optie: opsparen. Uw bestelling wordt dan voor uw bewaard tot u aangeeft dat u deze wilt ontvangen. Zo kunt u meedere bestellingen combineren en betaald u hierdoor minder verzendkosten. 

Afhalen
Het is mogelijk uw bestelling bij ons af te halen. De eerst volgende werkdag (na 24 uur) staat uw bestelling bij ons klaar. 
Afhalen zonder afspraak is mogelijk op: 
maandag en donderdag tussen 19.00 - 21.00 uur
Natuurlijk is het ook mogelijk buitenom deze dagen of tijdstip af te halen, laat het ons dan even weten via telefoon of e-mail.  

Betaling
Voor betaling kunt u een keuze maken uit de volgende betaalopties:
iDEAL, per overschrijving of contant wanneer uw bestelling wordt afgehaald. 

Ruilen en Retourneren
Indien uw bestelling niet aan uw verwachting voldoet, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren, mits ongebruikt en in originele staat. Stel ons vooraf van uw retourzending op de hoogte via info@sentwithlove.nl  Indien u het artikel wilt ruilen, geef dit dan ook aan in de mail en voor welk artikel. Dan reserveren wij het artikel. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen dient u het pakket binnen 14 dagen retour te zenden. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Na ontvangst en controle van de retourzending zal zo snel mogelijk, doch binnen 14 dagen het aankoopbedrag excl. verzendkosten, teruggestort worden. Als u wilt ruilen en het artikel heeft een andere prijs dan het eerder bestelde product, dan ontvangt u het verschil in prijs z.s.m. terug op uw rekening of u ontvangt een bericht met daarin het verzoek om het verschil bij te betalen. Bij ruilen verzenden we het nieuwe product na ontvangst van het te ruilen artikel.

Onaangekondigde retouren worden niet geaccepteerd. 

Adres voor retourzending:
Sent with Love
Beatrixstraat 4
4361 EG Westkapelle

Beschikbaarheid
Mocht het onverhoopt voorkomen dat een artikel, ondanks zorgvuldig voorraadbeheer, niet meer voorradig is, wordt de klant hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte gesteld. 

Klachten
Heeft u een klacht of bent u ergens ontevreden over, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zullen dan proberen een geschikte oplossing voor u te vinden.

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt. 

Copyright
Het is verboden om zonder toestemming beelden of teksten van onze site te gebruiken. 

© 2013 - 2019 Brocanterie La Maison by Sent with Love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel